Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geçim sıkıntısı çekmek

Rüyada geçim sıkıntısı çekmek

Rüyada geçim sıkıntısı çekmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, borca batacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, insanlara iyilik yapmaya, şifa göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada geçim sıkıntısı çekmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerleyeceğinizi, konuşacağınızı veya mücadele edeceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Rüyada geçim sıkıntısı çekmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada para sıkıntısı çekmek yeteneklerini geliştirmeye, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna inanılır.

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıkıntı çekmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hastalıkların kalmayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek her hayalini de gerçekleştireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada çok sıkıntı çekmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıkıntılı arkadaş görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına işarettir.

Rüyada sıkıntıya düşmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, özel muamele göreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments