Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini sarılmak

Rüyada sevdiğini sarılmak

Rüyada sevdiğini sarılmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, çok büyük adımlar atacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini sarılmak gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, istenen her şeye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını görmek ekmeğinin artacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılmak ve ağlamak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sevdiğin birine sarılmak hikmete kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin başkasına sarıldığını görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla sarılırken görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine sarılarak uyumak başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği insanla sarılmak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments