Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine sarılmak ve ağlamak

Rüyada sevdiğine sarılmak ve ağlamak

Rüyada sevdiğine sarılmak ve ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, rakiplerinin üzüleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine sarılıp ağladığını görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, büyük başarılara imza atılacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine sarılmak ve ağlamak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, ortak işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin birine sarılarak ağlamak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ayaklandıracağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak çok önemli başarılar elde edileceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine sarılarak beraber ağlamak kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğine sarılıp ağlamak geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insana sarılıp ağlamak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments