Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine sarılarak uyumak

Rüyada sevdiğine sarılarak uyumak

Rüyada sevdiğine sarılarak uyumak hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılarak uyumak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğine sarılarak uyumak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, sorununu kolayca çözeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğine sarılıp uyumak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle sarılarak uyumak huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle sarılıp uyumak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekle sarılarak uyumak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments