Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin başkasına sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin başkasına sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin başkasına sarıldığını görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, güzelliklerle dolacağına, şerefe ve izzete, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin başkasına sarıldığını gördüyseniz:

  • Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin bir insana sarılmak dertlerin günden güne daha da artacağına, her şeyin ters gideceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğine sarılıp ağladığını görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kadına sarılmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yeni bir ortama girileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine sarıldığını görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments