Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başkasıyla sarılırken görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla sarılırken görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla sarılırken görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla sarılırken gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin bir erkeğe sarılmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkeğe sarılmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği adamla sarılmak onlarla birlikte hareket edeceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini başkasıyla sarılırken görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kıza sarılmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalettir.

Rüyada ağlayarak sevdiğine sarılmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yeni bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments