Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sevdiğin birine sarılmak

Rüyada çok sevdiğin birine sarılmak

Rüyada çok sevdiğin birine sarılmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada çok sevdiğin birine sarılmak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda işler hızlanabilir ya da bazı fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğini sarılmak psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle sarıldığını görmek zorluklarının biteceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, içinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments