Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta yokuş çıkmak

Rüyada karanlıkta yokuş çıkmak

Rüyada karanlıkta yokuş çıkmak gözyaşına boğulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarını temsilen veya başkaları için yapacağınız konuşmalarda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada karanlıkta yokuş çıkmak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına işarettir.

Rüyada yokuş yol çıkmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına yorulur.

Rüyada motosikletle yokuş çıkmak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokuş çıkmak ve inmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle yokuş çıkmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu yokuş çıkmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine işarettir.

Rüyada dimdik yokuş çıkmak istediği makama geleceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada yokuşu hızlı çıkmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments