Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini istemek

Rüyada sevdiğini istemek

Rüyada sevdiğini istemek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini istemek gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri veya ele geçen bilgileri deşifre etmek zor olabilir.

Rüyada sevdiğin kızı istemek dualarının kabul olacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden su istemek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini istemek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, böyle işlere kalkışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı istemek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi istemek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, birikiminin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden su istemek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölmek istemek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mandalina istemek parasını dikkatli harcayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments