Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı istemek

Rüyada sevdiğin kızı istemek

Rüyada sevdiğin kızı istemek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı istemek gördüyseniz:

  • Bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada sevdiğin kızı istemek hayattan yana umudunun kırılacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı istemek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada bir kızı istemek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlenmek istediğin kızı görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kızını istediklerini görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenmek istediği kızı görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına işaret eder.

Rüyada istediğim kızı görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine yorulur.

Rüyada kızı istemek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments