Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi istemek

Rüyada sevdiği kişiyi istemek

Rüyada sevdiği kişiyi istemek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi istemek gördüyseniz:

  • Çocukça davranışlarda bulunmaz veya engellerseniz, tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi istemek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işarettir.

Rüyada ölen kişiden helallik istemek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, yaşama dört elle sarılacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada istediğin kişiyi görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediğimiz kişiyi görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin yardım istediğini görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada istediği kişiyle evlenmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, kırılan kalbin onarılacağına inanılır.

Rüyada istediğin kişiyle evlenmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, hasretliğin biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments