Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı istemek

Rüyada sevdiği kızı istemek

Rüyada sevdiği kızı istemek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kızı istemek gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızı istemek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı istemek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada evlenmek istediğin kızı görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızı istemek ün yapmayı başaracağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, daha büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kızının evlenmek istediğini görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, evleneceğinize alamet eder.

Rüyada istediğim kızı görmek yeni bir araba satın alınacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kızını istediklerini görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, bundan hayır göreceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını istemek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments