Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruhu hissetmek

Rüyada ruhu hissetmek

Rüyada ruhu hissetmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ölümcül hastalıklara işaret, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada ruhu hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler zannettiğiniz kadar kolay olmayabilir.

Rüyada ruhu hissetmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ruh hissetmek yokluk çekeceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ruhun bedenden ayrıldığını hissetmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş insanın ruhunu görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin ruhunu görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, zorluklarının kalmayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ruhunu görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde gezen ruh görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada evliya ruhu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments