Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka yaptığını hissetmek

Rüyada kaka yaptığını hissetmek

Rüyada kaka yaptığını hissetmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sevdiği insana kavuşacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka yaptığını hissetmek gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız şeylere daha farklı açılardan yaklaşmalısınız, yeni bir yapılandırma gerekiyor olabilir.

Rüyada kaka yaptığını hissetmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yer sarsıntısı hissetmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişinin kırıldığını hissetmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işaret eder.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gül kokusunu hissetmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanında cin olduğunu hissetmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına işaret eder.

Rüyada elin sıcaklığını hissetmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yollarının açılacağına işarettir.

Rüyada kendini güzel hissetmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, kazancının çok daha fazla olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments