Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden hamile kalmak

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yeni işlere girileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek saygınlık kazanacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak güzel günlerin sona ereceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak o işten ekmek yiyeceğine, düşmanından uzak olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kaldığını öğrenmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments