Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini görememek

Rüyada sevdiğini görememek

Rüyada sevdiğini görememek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini görememek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere biraz zaman verirseniz, size gereken desteği veya motivasyonu vereceklerini göreceksiniz.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini görememek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi görememek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi görememek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz gören eve taşınmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada evlendiği kişiyi görememek geçim sıkıntısından kurtulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iyi görememek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments