Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini evleniyor görmek

Rüyada sevdiğini evleniyor görmek

Rüyada sevdiğini evleniyor görmek hastalıklarından kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini evleniyor gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada sevdiğinin evleneceğini görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla evlenirken görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla evlenmiş görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinden evlenme teklifi almak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin evleneceğini duymak yeni bir yola gireceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı evlenirken görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, sağlam bir kariyer edineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments