Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin evleneceğini duymak

Rüyada sevdiğinin evleneceğini duymak

Rüyada sevdiğinin evleneceğini duymak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, de elinin bollaşacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin evleneceğini duymak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin evleneceğini duymak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evleneceğini duymak çok bereketli zamanlar geçireceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini duymak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, işlerin yoluna gideceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü duymak ona yardımcı olacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanın ismini duymak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments