Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başkasıyla evlenmiş görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla evlenmiş görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla evlenmiş görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, sağlık problemleri yaşamayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini başkasıyla evlenmiş gördüyseniz:

  • Evdeki sorunları işinizle karıştırmamalısınız.

Rüyada evde sevdiğini görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, işlerin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini başkasıyla evlenirken görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi evde görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle evlenmeyi görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiden evlenme teklifi almak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, işlerinin aksayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle evlenememek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kurulu düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeği başkasıyla evlenirken görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı evlenirken görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments