Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin evleneceğini görmek

Rüyada sevdiğinin evleneceğini görmek

Rüyada sevdiğinin evleneceğini görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin evleneceğini gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Rüyada sevdiğinin evleneceğini görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin evleneceğini duymak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin eve geldiğini görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeği evlenirken görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi başkasıyla evlenirken görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, sorunların yakında son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evleneceğini görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde köpek sevmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, dualarının kabul olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments