Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini cüce görmek

Rüyada sevdiğini cüce görmek

Rüyada sevdiğini cüce görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, içinin hafifleyeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini cüce gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Rüyada sevdiğini cüce görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakallı cüce görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada cüce görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini cüce olarak görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yedi cüceleri görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işarettir.

Rüyada ölüyü cüce görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini cüce görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cüce öldürmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments