Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüce görmek

Rüyada cüce görmek

Rüyada cüce görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada cüce gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Rüyada cüce olmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüce öldürmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, hayatının başarılarla dolacağına işaret eder.

Rüyada kızını cüce görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüce kadın görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini cüce görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sakallı cüce görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüce dövmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı cüce görmek şansının yaver gideceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments