Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin bir erkeğe sarılmak

Rüyada sevdiğin bir erkeğe sarılmak

Rüyada sevdiğin bir erkeğe sarılmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, barış için adım atacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Kişisel bilgilerinizi gereğinden fazla paylaşmanız veda başkalarına yardımcı olma konusundaki ısrarınız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada sevdiğin bir erkeğe sarılmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğe sarılmak kişinin kazancının artacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkeğe sarılmak çarelere kavuşacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkekle sarılmak doğru olanı seçeceğine, bahtın açık olmasına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği erkekle sarılmak huzurunun da yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği birine sarıldığını görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments