Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak

Rüyada sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak

Rüyada sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, kalp kırmaya, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini görüp ağlamak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı görüp ağlamak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulur.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, böylece hayatından memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini görüp ağlamak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına inanılır.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü görüp ağlamak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments