Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini görüp ağlamak

Rüyada sevdiğini görüp ağlamak

Rüyada sevdiğini görüp ağlamak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, şansın yüze güleceğine, üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, başarılarının devam edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini görüp ağlamak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işarettir.

Rüyada ölü birini görüp ağlamak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birini görüp ağlamak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına yorulur.

Rüyada babanın öldüğünü görüp ağlamak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments