Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini görüp ağlamak

Rüyada kardeşini görüp ağlamak

Rüyada kardeşini görüp ağlamak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, iç sıkıntısına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Rüyada kardeşini görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada kardeşini görüp ağlamak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada anneyi görüp ağlamak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, büyük atılımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker görüp ağlamak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada babasının öldüğünü görüp ağlamak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, kolaylığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babasını görüp ağlamak sahip olunan gücün kaybedileceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada ölen birini görüp ağlamak sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına tabir olunur.

Rüyada görürken ağlamak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments