Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, malını ve canını emniyete alacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Özgüveninizi arttıracak ya da egonuza iyi gelecek şeyler yapabilir veya satın alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini görüp ağlamak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada babanın öldüğünü görüp ağlamak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin öldüğünü görüp ağlamak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, beklenilen takdiri alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments