Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı görüp ağlamak

Rüyada babayı görüp ağlamak

Rüyada babayı görüp ağlamak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, sevilen birinin geleceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada babayı görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada babayı görüp ağlamak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını görüp ağlamak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada babanın öldüğünü görüp ağlamak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, maddi gücünü yitireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babayı görüp ağlamak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına yorulur.

Rüyada babasının öldüğünü görüp ağlamak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını görüp ağlamak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin öldüğünü görüp ağlamak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini görüp ağlamak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments