Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi koklamak

Rüyada sevdiğin kişiyi koklamak

Rüyada sevdiğin kişiyi koklamak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi koklamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi koklamak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, hayatını ailesine adayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini koklamak büyük sıkıntılar çekeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle çıkmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle barıştığını görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, çirkin sözler işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kardeşini görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments