Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine araba çarptığını görmek

Rüyada sevdiğine araba çarptığını görmek

Rüyada sevdiğine araba çarptığını görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, insanlardan takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine araba çarptığını gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Rüyada sevdiğine araba çarptığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hoşgörülü biri olunacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada birine araba çarptığını görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun araba çarptığını görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, zor günlerin sona ereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına inanılır.

Rüyada kızına araba çarptığını görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada çocuğa araba çarptığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendini araba çarparken görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisine araba çarptığını görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments