Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini araba çarparken görmek

Rüyada kendini araba çarparken görmek

Rüyada kendini araba çarparken görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada kendini araba çarparken gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kendinizi, fikirlerinizi veya planlarınızı net şekilde savunmanız veya ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada çocuğunun araba çarptığını görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada kızına araba çarptığını görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuna araba çarptığını görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine araba çarptığını görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneye araba çarptığını görmek depresyona gireceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada birini araba çarptığını görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesine araba çarptığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada kendine araba çarptığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments