Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına araba çarptığını görmek

Rüyada kızına araba çarptığını görmek

Rüyada kızına araba çarptığını görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, daha pozitif biri olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bir sıkıntıya girmeye, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Rüyada kızına araba çarptığını gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Rüyada kızına araba çarptığını görmek yeni bir hayat kuracağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada birini araba çarptığını görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine delalettir.

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada çocuğa araba çarptığını görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine tabir olunur.

Rüyada annesine araba çarptığını görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birine araba çarptığını görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kudretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla birine çarptığını görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe araba çarptığını görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments