Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden tokat yemek

Rüyada sevdiğinden tokat yemek

Rüyada sevdiğinden tokat yemek karanlıkların aydınlanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinden tokat yemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşabileceğiniz ortamlara girebilir, keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiden tokat yemek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, küs kimselerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinden tokat yemek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinden tokat yemek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, gıybet edeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğine tokat atmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak ekmeğinin de artacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birinden tokat yemek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments