Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden su içmek

Rüyada sevdiğinden su içmek

Rüyada sevdiğinden su içmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, dileklerinin yerine geleceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden su içmek gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinden su içmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine su içmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, maddi zararını karşılayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle sigara içmek iç dünyasının zenginleşeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kahve içmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle çay içmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içmek ama kanmamak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek hatalı yollara sapılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, uzun yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments