Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak

Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak

Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bereketinin artacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada sevdiğine beyaz gül vermek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak son model arabaya sahip olacağına, husumetlerin başgöstereceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birini gülerken görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden gül almak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine gül vermek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi gülerken görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi gülerken görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, yaklaşan güzel günlere, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül vermek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, geçim derdi yaşamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments