Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birini gülerken görmek

Rüyada sevdiğin birini gülerken görmek

Rüyada sevdiğin birini gülerken görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, o kişiye zararının dokunacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, güzel sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin birini gülerken gördüyseniz:

  • İş ya da sağlık başlıklarında elde edilen bilgilere göre harekete geçmeden önce çok iyi araştırma yapmalısınız.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini güler yüzlü görmek kişinin kötü günler geçireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül vermek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiden kırmızı gül almak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, güven kaybı yaşanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği insanı gülerken görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, isteklerinize kavuşacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gülüşünü görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden gül almak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanı gülerken görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments