Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine beyaz gül vermek

Rüyada sevdiğine beyaz gül vermek

Rüyada sevdiğine beyaz gül vermek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yetkili bir göreve atanacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine beyaz gül vermek gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğine beyaz gül vermek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiden gül almak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sevdiğine gül vermek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi gülerken görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini güler yüzlü görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalettir.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül vermek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiden kırmızı gül almak zarara uğrayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments