Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiden gül almak

Rüyada sevdiğin kişiden gül almak

Rüyada sevdiğin kişiden gül almak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiden gül almak gördüyseniz:

  • Kararlar alma aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiden kırmızı gül almak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiden kırmızı gül almak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiden gül almak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi gülerken görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kaybettiği şeyi bulmasına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi gülerken görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, rakiplerini alt edeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiden gül almak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiyi gülerek görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine alamet eder.

Rüyada ölen kişiyi gülerken görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yol alacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments