Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine gül vermek

Rüyada sevdiğine gül vermek

Rüyada sevdiğine gül vermek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, zor zamanlar geçirileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine gül vermek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alacağınız bir karar gelecekte maddi durumunuzu etkileyebilir.

Rüyada sevdiği kızı gülerek görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğine beyaz gül vermek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanı gülerken görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, ne yöne gideceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül vermek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gülüşünü görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiden kırmızı gül almak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği insanı gülerken görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi gülerken görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, yokluğun biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments