Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi gülerken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi gülerken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi gülerken görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi gülerken gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler yakınınızdaki bir kişiyle sorunlarınızı da etkileyebilir.

Rüyada sevdiği kişiden kırmızı gül almak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiden gül almak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden kırmızı gül almak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi gülerken görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi gülerken görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden gül almak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişiyi gülerek görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi gülerken görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kötü karakterli bir kadına, onu alkışlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments