Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu kızının nişanını görmek

Rüyada komşu kızının nişanını görmek

Rüyada komşu kızının nişanını görmek gelir elde edeceğine, aile hayatına adım atılacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya rivayet eder.

Rüyada komşu kızının nişanını gördüyseniz:

  • Olaylar lehinize işliyor.

Rüyada komşu kızının nişanlandığını görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına yorulur.

Rüyada komşu kızının nişanını görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Rüyada komşunun nişanlandığını görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun kızının evlendiğini görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşu kızını öpmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada komşunun kızını öpmek hak yolunu tutacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu kızına sarılmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalettir.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek hastalıklara şifa bulunacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments