Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kisir yaptiğini görmek

Rüyada kisir yaptiğini görmek

Rüyada kisir yaptiğini görmek müjdeli haberler alınacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kisir yaptiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları daha fazla mı zorlamanız gerektiği yoksa üzerine düşmemenin daha mı iyi olacağı konusunda kararsız kalabilirsiniz.

Rüyada evlenecek kisiyi görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine işarettir.

Rüyada erkek kiyafet görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kizim hamile görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kişneyen at görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada evladina kizmak saygı göreceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına inanılır.

Rüyada ses kisilmasi görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ili kiye girmek yeni işlere girişileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki kisinin arasinda kalmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments