Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın babasını görmek

Rüyada sevdiğin kızın babasını görmek

Rüyada sevdiğin kızın babasını görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, dua alacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızın babasını gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Rüyada sevdiği kızın babasıyla konuşmak bir işe soyunacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın babasını görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada babanın kızını hamile olduğunu görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın kızını hamile görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada baba kızını dövmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba ve kızını görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada kızın babasını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments