Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın babasını görmek

Rüyada kızın babasını görmek

Rüyada kızın babasını görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, her şeyin ters gideceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kızın babasını gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, birlikte bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Rüyada sevdiği kızın babasıyla konuşmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızın babasını görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kızı babasından istemek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına inanılır.

Rüyada kızın babasını görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, prestij kazanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın kızmasını görmek modern insanlarla tanışılacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın kızını hamile görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada baba kızını görmek gözyaşına boğulacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments