Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı gelinlikli görmek

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikli görmek

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikli görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikli gördüyseniz:

  • Belli öneri, teklif, davetlerin gerçeğe dönüşme olasılığı yüksek görünüyor.

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikle görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikli görmek başarıya giden yolların açılacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızı gelinlikle görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, gönül gözünün açılacağına rivayet eder.

Rüyada bekar bir kızı gelinlikle görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kızının gelinlik giydiğini görmek yönetici makamına oturacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kızına gelinlik giydirmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, istediği noktalara ulaşacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada komşu kızını gelinlikle görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, adaletin geleceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments