Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar bir kızı gelinlikle görmek

Rüyada bekar bir kızı gelinlikle görmek

Rüyada bekar bir kızı gelinlikle görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, yarasını saracağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızı gelinlikle gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada bekar bir kızı gelinlikle görmek ufkunun açılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet eder.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar kızı gelinlikle görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada bekar birinin gelinlik giydiğini görmek güzel bir hayat süreceğine, sıkıntılarını çözeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işarettir.

Rüyada bekar birini gelinlikle görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada bekar kızla konuşmak günden günde daha fazla stres yapacağına, kısmetin kapanacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada bekar kızın bebek emzirdiğini görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, rızkın ve kısmetin artacağına delalet eder.

Rüyada bekar bir kızın evlendiğini görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments