Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına gelinlik giydirmek

Rüyada kızına gelinlik giydirmek

Rüyada kızına gelinlik giydirmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızına gelinlik giydirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde yapacağınız değişiklik, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak şanslarla karşılaşmanızı sağlayacak yönde ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek eşi ile arasının açılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kızını gelinlik giymek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızına gelinlik giydirmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kızının gelinlik giydiğini görmek harcama gücünün artacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada kızının gelinlik giymek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine inanılır.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments