Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı gelinlikle görmek

Rüyada sevdiği kızı gelinlikle görmek

Rüyada sevdiği kızı gelinlikle görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, işlerini toparlayacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı gelinlikle gördüyseniz:

  • Planlarda değişikliğe gidilmesi gerekebilir.

Rüyada sevdiği kızı gelinlikle görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikle görmek korkularını yeneceğine, ev sahibi olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikli görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına inanılır.

Rüyada bir kızı gelinlikle görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, gelişiminin hız kazanacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının gelinlik giydiğini görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kızını gelinlikle görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, hüsrana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments