Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, her şeyin yolunda gideceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Mesleki alandaki başarılarınızı devam ettirebilirsiniz.

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kızına gelinlik giydirmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, dönülmez yollara gireceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına yorulur.

Rüyada annenin kızının gelinlik giydiğini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, garanti olacak makama oturacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının gelinlik giymek zafer elde edeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada kızının gelinlik giydiğini görmek işlerin bir anda azalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments