Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının gelinlik giymek

Rüyada kızının gelinlik giymek

Rüyada kızının gelinlik giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek keyfinin olmayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada kızını gelinlik giymek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, iflas edeceğine inanılır.

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının gelinlik giydiğini görmek verilen emeğin boşa gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işarettir.

Rüyada kızına gelinlik giydirmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kazancının bol olacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, düşmanını alt edeceğine delalettir.

Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada kızını gelinlik giydiğini görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, iyiliğe ve güzelliğe delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments